NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Elections: Trump or Biden? The real state of affairs

ELECTIONS AMERICA

At the time of writing this article, so many dark things have already come to light, it is impossible to keep up. Do you really want to stay up to date with honest news about these elections? We recommend SkyNews Australia, Oan en NewsMaxTV aan voor écht nieuws. Zij houden de verkiezingen 24/7 in de gaten met een fris en realistisch geluid. FOX News heeft wederom hun ware gezicht laten zien en is net zo corrupt als de rest. Dat neemt niet weg dat Tucker Carlson and Hannity de moeite waard zijn om te volgen (zolang ze daar nog zitten). Al hebben de media de verkiezingen al “beslist” en schromen ze niet om nu al Joe Biden “President Elect” te noemen. Er wordt nog geteld. In Georgia is men handmatig aan het hertellen en vanwege aantoonbare fraude, liggen er meerdere Staten onder vuur en zullen er ofwel hertellingen plaatsvinden of wellicht zelfs verkiezingen ongeldig verklaard worden volgens een aantal bronnen die verschenen op FOX, OAN en Newsmax. We wachten het af. Maar op de zaken vooruit lopen zoals de “professionele media” dat doet is niet verstandig. This is the map map at the moment. States where lawsuits have been filed are not yet counted. (Source: Epoch Times)  
Georgia: Recount. Michigan, Pennsylvania, Arizona, Wisconsin, and Nevada: Lawsuits Submitted

Transparency and legal elections. That's what we want!

In een democratie is het allerbelangrijkste dat het verkiezingsproces en het tellen van de stemmen eerlijk verloopt. Wanneer dat niet het geval is en er sprake is van fraude, wat heeft stemmen dan nog voor zin? Een democratie valt dan uit elkaar. Het vertrouwen in het systeem is weg en dat heeft hele nare gevolgen. We gaan nu de komende tijd een media-campagne tegen Trump zien als nooit tevoren. Kinderachtig en stupide want het is zo simpel: Zijn er voldoende aanwijzingen dat er fraude is gepleegd? Ja. Zijn er bewijzen? Ja. Zijn er bewijzen dat dit op zo´n grote schaal is gebeurd dat het de verkiezingen beïnvloed? Nee nog niet. Dat moet blijken na onderzoek of de allerhoogste rechter zal beslissen. Iedereen kan dan wel bedenken dat je je daar dan niet bij neerlegt. Zou Biden dat doen zou hij hetzelfde doen. Hij zou wel gek zijn als er zo veel aanwijzingen van fraude zijn. Daar er ruim 70 miljoen mensen op Donald Trump hebben gestemd zou het een minachting zijn als Donald Trump dit niet tot de bodem uit zou laten zoeken. Je wilt zeker zijn dat alles eerlijk is gegaan als je niets te verbergen hebt en je wilt dat de mensen overtuigd zijn dat jij de terechte winnaar bent geworden. Er zijn rechtszaken aangespannen in meerdere Staten. Iedereen zou doen wat Trump in deze situatie doet. Het is zijn recht en hij is het verplicht tegenover zijn ruim 70.000.000 kiezers. The Democrats should embrace that too, and they will have to wait and see for justice to be done. Wat heb je te verbergen? Dit is al eens eerder gebeurd. In 2000 duurde het 37 days voordat Al Gore zich overgaf en George Bush President werd. Dat is democratie. Maar in plaats daarvan spreken de Democraten én de media er schande van en proberen het zo te draaien dat Trump de democratie ondermijnt blabla… Wat voor conclusie trekt ieder rationeel mens hieruit? "You have something to hide!"

The Trump campaign explains it in great detail here.

Er zit geen woord Spaans tussen en het is helder, acceptabel en logisch. Wie het hier NIET mee eens is, deugt niet. Die heeft iets te verbergen of zit vol haat. Deze persconferentie, die net iets té veel waarheden bevat, werd door vele nieuwszenders in het midden afgebroken. Zélfs door FOX, dat altijd onterecht wordt gezien als Pro-Trump zender. (Nederlands ondertiteld)

The battle between love and hate

Nu we (tijdelijk) toch even in een tijdperk leven waar niets te gek is, alles kan, men alle schaamte allang voorbij is en logica en feiten niet meer tellen, zullen alle Trump-haters, vanaf de gebrainwashte burgers in het veld (die vaak geen idee hebben waarom ze hem haten) tot aan de top van de politiek en big techs toe, alles uit de kast gaan halen. Dit gaat niet om de persoon Trump. Dit gaat om het gedachtegoed van zijn supporters in de Verenigde Staten en in de rest van de wereld. Common sense. The violence will always come from the left. Voor zover we nog over links en rechts kunnen spreken, want het is eigenlijk een strijd tussen mensen met gezond verstand aan de ene kant en vertroebeld verstand aan de andere kant. Mensen die door willen gaan met hun normale leven en streven naar een samenleving gebaseerd op gezond verstand en rationaliteit zonder enige vorm van racisme of andere extreme ideeën en een directe stop van de vernietigende lockdowns om maar een actueel voorbeeld te noemen. Aan de andere kant staan geen Biden-supporters maar Trump haters. Biden has no role in these elections. Daarom staat hij daar. Als er een personage zou staan, zoals de knetterlinkse Bernie Sanders, dan zouden Dems zich wel eens van de partij af kunnen keren. Nee, de Biden-campagne ging vooral om haat jegens Trump. Maar zóveel haat dat je bijna niet voor kunt stellen hoe het kan dat mensen zo zijn (en zoveel mensen er in trappen). Biden is ook de allereerste Presidentskandidaat die belastingen wil VERHOGEN, toetreden tot het Parijs-klimaatakkoord  (dit kost de VS miljoenen banen omdat ze zelfstandig zijn in de oliehandel) en hij wil dat iedereen in het land mondkapjes draagt. Het zijn zijn letterlijke woorden. Niet te spreken nog over Packing the Court, iets dat zou betekenen dat de Democraten uiteindelijk de volledige controle over het land kunnen pakken en er de komende decennia of langer nooit meer een Republikeinse meerderheid zal zijn.
And this demented President who was mostly in his air raid shelter during his "campaign" against the most popular US President ever, Donald Trump, has garnered a record number of votes in US history? More than the "Prophet" Obama? We will see. Alleen dat laat je wenkbrauwen als fronsen. Van de mensen achter de schermen in de Deep State (The Swamp) is het nog begrijpelijk dat ze zo evil zijn. Zij zien in Trump de allergrootste bedreiging voor hun mooie zorgeloze corrupte leventje waarin zij de wereld bestuurden. Hun leventje en hun macht die nooit leek op te houden, staan op het spel. Hun God-syndroom wordt aangevallen. Daarom kan het geweld ook alleen maar van links komen. Het is een achterban gevoed met haat. Maar zodra een Trump supporter zich verdedigt, dan komt dat in het Amerikaanse 8-uur journaal. Het is zo voorspelbaar. Onderstaand voorbeeld van de mainstream media zegt genoeg Mensen die de situatie in Amerika volgen, weten dat dit soort news dagelijkse kost is bij o.a. ABC, CNN, MSNBC, grote kranten in de VS en via de social media. Al 4 jaar lang wordt Donald Trump op deze manier gedemoniseerd en worden mensen gehersenspoeld. Er moet geen liefde voor Biden of de Democratische partij ontstaan. Nee… One must hate Donald Trump. Haten tot op het bot Dát is de campagne. Zie deze korte video om een indruk te krijgen wat miljoenen ongeïnformeerde mensen dagelijks over zich heen krijgen: (Nederlands ondertiteld)
  This breeds dangerous people. Good people are also put on the wrong track by these types of media because they often have little interest in politics and trust that fake news channels still deliver reliable news. Maar het lijkt erop dat het bij een steeds groter wordende groep mensen is uitgewerkt. Al moeten we nog een poosje wachten voordat we weten wie President wordt (of blijft) van de Verenigde Staten, mede door dit soort media is er een wereldwijde beweging ontstaan die hier dwars doorheen prikt. Zelfs als Trump zou verliezen, nog nooit heeft een zittende President zoveel stemmen gehad als Donald Trump. Nog nooit hebben Presidentskandidaten in de Verenigde Staten zoveel mensen getrokken tijdens zijn ontelbare (soms 5 per dag) rally´s die hij heeft gehouden.

Election Fraud

Is er dan werkelijk sprake van verkiezingsfraude? Ja! Dat is onweerlegbaar. De bewijzen stapelen zich op. Georgia, Nevada, Wisconsin, Pennsylvania, Michigan en  overal stapelen de bewijzen zich op en dat zullen we de komende dagen en weken gaan zien. Op zo´n grote schaal dat het genoeg is om Trump uit het Witte Huis te krijgen? Dat weet (nog) niemand. Maar het hoeft niet perse genoeg te zijn. Als er fraude is gepleegd op grote schaal, dan kunnen verkiezingen ongeldig verklaard worden. We wachten het af. Al tijdens de verkiezingsnacht werd er gesproken over vermeende fraude. Donald Trump sprak over een “gestolen verkiezing” nadat men plots is gestopt met tellen rond 4 uur ´s nachts (Amerikaanse tijd) en een uur of 4 later zijn er honderdduizenden stemmen voor Biden bijgeteld in de keystates. De Staten waar 4 uur eerder Trump nog (ruim) de leiding had. De dag erna kwamen er direct meerde claims van fraude binnen en ook stroomden de berichten binnen dat bij wet toegelaten poll-watchers werden geweerd. This video provides a brief overview of a number of incidents that took place immediately after election night. The Pennsylvania court has also ruled that ballots received late should not be counted in the final vote. Donderdag koos een rechter de kant van de Trump-campagne en verklaarde dat de democratische staatssecretaris in Pennsylvania niet de bevoegdheid had om de deadline voor post-in-stembiljetten te verlengen. De rechter wees erop dat alleen de staatswetgever dat kon doen. https://twitter.com/JackPosobiec/status/1326977119696502785
The ruling means that ballots received late will not be counted. Meanwhile, campaign advisor and White House press secretary Kayleigh McEnany revealed more evidence of suspected voter fraud in The Keystone State. (source) In an interview on Thursday, she claimed that some Republican voters were not allowed to cast their votes in person after accidentally receiving post-in ballots. Republican voters said they threw out the post-in ballots and did not use them to vote. In addition, there is a whistleblower who wants to testify under oath. (source) McEnany zei verder dat Republikeinse vroege kiezers niet de kans kregen om fouten op hun stembiljetten te corrigeren, terwijl hun Democratische tegenhangers dat wel waren. Eerder al werd bekend dat poll-watchers, die bij wet moeten worden toegelaten (zowel de Republikeinen als de Democraten) om het hele proces strak in de gaten te houden. Maar zij werden geweigerd. Sommigen mochten slechts op een afstand van ruim 6 meter toekijken. Na een snelrechtzaak werd dat 2 meter afstand.  Vanaf de eerste tafel wel te verstaan met een hek er voor. Wat er verder gebeurde in het gebouw was geheim voor de Republikeinse poll-watchers. (source)
Pollwatcher at a distance of 2 meters may only check the count in this way.
Tucker Carlson showed the names of 25 deceased people who voted for Biden. They came from the keystates of Pennsylvania, Nevada, and Georgia… In addition, a record number of people who were born in the 20's voted nationwide. (source)

Three days ago, Richard Hopkins, a mail carrier from Erie, Pennsylvania, claimed election fraud.

He accused his boss of ordering employees to pick up ballots that were turned in late and make the postmarks as if they were on time. At the time, Trump was still well ahead in Pennsylvania.

So they had to be canceled on November 3 instead of November 4. Now comes the most bizarre ... Immediately afterwards, all mainstream media reported that this employee admitted his claim was false. All and worldwide. And as a result, when you Googled his name, the first dozen pages will suffice with his so-called “confession”. The original story is almost impossible to find. You bet there is pressure on people who come out. The social pressure and violence against Trump supporters in the US is, to say the least, very worrying. Why is this so bizarre? Hij heeft nooit bekend, zegt hij. Tegen niemand en hij blijft achter zijn woorden staan. Maar voor Google en voor mensen die deze man opzoeken, heeft hij zijn aanklacht dus zogenaamd ingetrokken. Google is corrupt. Mensen komen niet verder dan pagina 2 van de zoekresultaten. We vonden uiteindelijk dit nieuws via SkyNews Australia (put this news site in your favorites if you like sincere news. Sky Australia is one of the few mainstream media that (nowadays) does try to bring sincere news and regularly utter the two most beautiful words in the world “common sense” and to it to strive. Either way, Google has turned this man, this whistleblower, into a liar to those who don't look any further. Here the story of Hopkins. But thanks to Google is this man. His denial of this does not just surface anywhere:
  Pennsylvania was also the state at 4am at night suddenly more than 300.000 votes went to Biden. None to Trump.
Fraud has also been committed in Georgia and Michigan Ook in deze staat stond Trump voor maar werd het gat gedicht en won Biden met slechts 0,1% van alle stemmen meer dan Donald Trump. The Secretary of State van Georgia, Brad Raffensperger, announced yesterday that votes will be counted again. (source) It is known that deceased persons have voted in Georgia and votes have also been received from people who do not (no longer) live in the State. Hundreds of deceased people are also said to have voted. Now there are exceptions. Certain people may be registered in Georgia but live elsewhere temporarily. But in Brad Raffensperger's first speech, he admitted, surprisingly, himself: "We will find fraudulent votes, but whether it is enough to close the gap ... I doubt it."

Counting illegal votes can even make an election ILLEGAL

Federal Elections Commission (FEC) chairman Trey Trainor said reports of voter fraud are accurate and that there is fraud.
Zoals al eerder gezegd… Al is er niet genoeg bewijs dat het de uiteindelijke uitslag veranderd wie er President wordt (of blijft) van de Verenigde Staten. Een verkiezing kan door The Supreme Court ongeldig worden verklaard. Dit zijn slechts wat voorbeelden. In een vorig artikel hebben wij ook al een aantal voorbeelden van fraude en bizarre ontwikkelingen geplaatst. Mensen, poll-watchers, die werden geweerd. Dit terwijl deze mensen bij wet mee mogen kijken tijdens het proces van stemmen tellen. Zij werden op afstand gehouden of zelfs het pand uit gezet. Uitgejoeld door tellers (waarvan velen een Biden-shirt droegen).

Million MAGA March

Yesterday the Million MAGA March took place. The media talked about perhaps a thousand people who came to march in thoroughly Democratic Washington DC    

Some beautiful pictures of the "More than 1.000 men."

Imagine. This in the Netherlands. All Red-White-Blue. All Orange. All in one accord and PROUD of our beautiful little Netherlands! They TAKEN it away from us! Our own corrupt dems. #couture   The march was later disrupted by BlackLivesMatter and Antifa supporters. We do not need to explain how the media reported on this #negatedemedia

What will this lead to?

Dit is David tegen Goliath*. De tegenstanders zijn de allergrootste machten op Aarde. Democraten, de Big techs, censurerende en fakenieuws-verspreidende media-maffia, gevaarlijke corrupte rijke figuren met een God-syndroom en een enorme opgefokte menigte useful idiots met een blinde haat tegen Trump zonder dat ze het idee hebben waarom… We The People tegen al het corrupte in de wereld. We zullen niet onder stoelen of banken steken dat we hopen dat de Democraten en de “Swamp” ontmanteld worden en zich zullen moeten verantwoorden voor het allerhoogste gerechtshof. We willen ze het liefst allemaal voor het hekje. Samen met de media-maffia, Deep State en de big techs. Maar mocht blijken dat Joe Biden eerlijk heeft gewonnen dan moet je je daar bij neerleggen. Hoe zuur ook. Dát is het verschil tussen ons, de mensen, en de volledig gehersenspoelde menigte vol haat en agressie. Maar er is nog zoveel meer naar buiten gekomen tijdens het schrijven van dit artikel dat het er rooskleuriger uitziet voor Donald Trump dan voor Joe Biden. Althans, de corruptie die Biden vertegenwoordigt. Zelf heeft hij vaak geen idee wat hij zegt. De vraag blijft waarom de media doorgaat met het vooruitlopen op zaken en Trump (en dus ook zijn aanhangers en gelijkgestemden wereldwijd) belachelijk maken? In 2016 stonden ze al gigantisch voor paal omdat ze er volledig naast zaten. Wanneer nu, in 2020, zal blijken dat Donald Trump kan blijven zitten, dan is de meltdown 100 x hilarischer en groter dan 4 jaar geleden én als er ook nog eens veel koppen gaan rollen… Ze blazen zichzelf op. Het is de arrogantie van de macht. Daarom, ga lekker achterover leunen en laat dit hele proces zich ontvouwen. We hebben eindelijk een reële kans om het uitschot van de media en de corrupte politici en DeepState aangepakt te zien worden. Donald Trump heeft altijd gezegd: "Exposing the corruption will be my greatest achievement." He is closer than ever ... * David won In any case, Donald Trump himself is quite clear ... For people who do not (well) know Donald Trump. This report gives a good idea of ​​who the man is and what ultimately made him decide to run for President:
 

Interesting? Like and share this sound! Respond and keep it neat and respectful.

Subscribe now
Subscribe to
guest
May be your real name or a pseudonym
Not required
3 comments
eldest
newest most voted
Inline feedback
See all comments

We badly need your help

Latest

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
3
0
Let your opinion be heard but keep it neat!x
()
x